İmvu Hesap Sorunu ve Destek

Posted 20 days ago by Guest

Post a topic
Un Answered
G
Guest

12 Ocaktan bugüne kadar asıl oynadığım hesabıma kimseyle şifre paylaşımında bulunmadığım halde hesap bilgilerim iznim ve haberim olmadan değiştirildiği için erişememekteyim. Desteğinize 12 Ocak gününde bilet gönderdim benden bilgiler istediniz bildiğim her şeyi samimiyetle cevapladım sadece 2 sorunun cevabını hatırlamadım ve o 2 soruyu cevaplayamadığım için desteğe bana başka bir soru sorabileceklerini söyledim ve hesabımın profilinde de adresi olan instagram hesabımın bana ait olduğunu kanıtlayacak görsel gönderdim hesabımın bana geri verilmesini beklerken bilet personeli ısrarcılıkla email adresimi söylemem gerektiğini söyledi ben hatırlamıyorum diyorum bana aynı sorular soruluyor ve bu sadece zamandan çalınıyor yarın 40 gün olacak ben başka oyunlara da bilet gönderiyordum ve hiçbir oyunda sorunumun çözüme kavuşması için bu kadar uzun bir süre beklediğimi hatırlamıyorum benim hatam 2 faktörlü doğrulama özelliğini kullanmamak ama benim şifrem neden bana bununla ilgili email bile gelmeden benim onayım olmadan değişiyor? Ayrıca destek personeli neden benim sorunumu çözmeye çabalamak yerine benim hatırlamıyorum dediğim soruları tekrar ve tekrar soruyor? Oyunu oynarken kullandığım cihazları inceleyebilirler hepsine hala sahibim en son satın aldığım eşyaları ya da özel mesaj yoluyla en çok kimlerle konuştuğumu söyleyebileceğimi söyledim ama yok hiç çözüm odaklı değiller daha önce İngilizce olarak ayrıca forumda bir bilet açtım oradan bir moderatör yardımcı olmaya çalıştı en son 31 Ocak tarihinde biletime yanıt verdim 21 Şubattayız neredeyse üstünden 1 ay geçecek bilet personelinden hala bir cevap yok benim sorunum neden çözülmüyor ve uğraşılmıyor bana bunu açıklayabilir misiniz? Benim dün açtığım bir hesap değil kaybettiğim hesabım bu yıl 6 yıllık olacak ve birçok oyunda hesabın şifresi değiştirilmek istendiğinde hesabın bağlı olduğu emaile şifre sıfırlama adresi gönderiliyorken imvuda neden böyle bir şey yok email de aynı şekilde bunu ilk yaşadığımda bilgisayarımda ya da telefonumda bir virüs olduğunu ve bilgimin o yüzden çalındığını düşündüm ama hesabım hiçbir şekilde çevrimiçi olmuyor şifresi değiştiği günden bugüne hiç aktif olmamış ayrıca her şeyimi kontrol ettim başka hiçbir şeyim değiştirilmemiş normal bir insan değiştirdiyse neden hesabımla oynamıyor? Ben desteğinize bilet gönderirken hesabımı birkaç güne geri alırım umuduyla bilet gönderdim 40 gün olacak ama hesabıma erişimim yok biletimi cevapsız bırakmak yerine olumlu ya da olumsuz bir cevap verin eğer cevabınız olumsuz olmaya devam edecekse o zaman benim de bu oyunda yerim yok sadece ben değil hiç kimse 6 yıllık hesabını kaybedip yeni bir hesapla aynı oyuna başlamaz eğer biletime bakan personel benim sorunumu çözemiyorsa beni daha yüksek bir personelle görüştürün ben artık beklemekten çok sıkıldım.

0 Votes

14 Comments

Sorted by
Ashleyellen

Ashleyellen posted 3 days ago

Kulağa hoş geliyor. Umarım sana yardımcı olabilirler. 

0 Votes

G

Guest posted 4 days ago

Az önce biletime yanıt verdim onlara kanıtlayabileceğim şeylerden bahsettim ve dediğiniz gibi başka bir yolu var mı diye sordum aslında hiç umudum kalmadı ama yine de o hesap benim için manevi anlamda çok değerli bu yüzden uğraşıyorum umarım destek personeli beni anlayabilir.

0 Votes

Ashleyellen

Ashleyellen posted 5 days ago

Sadece normal bir yardımcı olarak gönüllü oluyorum. Ben de normal kullanıcılar olarak sizin gibiyim. Sen ve imvu özel bileti arasında. Onlara bunun için erişim e-postanız olmadığını sorabilirsiniz. Onlara bunu çözmeleri için verebileceğin bir şey olup olmadığını sorabilirsin

0 Votes

G

Guest posted 5 days ago

Destek personelinden biletime bir yanıt aldım ama kayıt emailime ihtiyacı olduğunu söylüyor bakın ben defalarca kez kendimi anlatmaya çalıştım hala da çalışıyorum ve bana soracak olursanız eğer kendimi net bir şekilde ifade ettiğimi düşünmekteyim. Siz bir moderatörsünüz ve biletimle ilgili bilgi alabildiğinize göre sizin imvu personelleriyle bağlantınız var benim yerime bir de siz benim durumumu anlatmaya çalışır mısınız günler geçiyor neredeyse 2 ay olacak bir şifre değişme problemi hala çözülmüş değil yetkililer hiç empati yapıyor mu acaba siz benim yerimde olsanız neredeyse 6 yıllık hesabınızın emailini hatırlamadığınız için kaybetmek ister miydiniz ya da bu hoşunuza gider miydi? lütfen bu sorumu da onlara iletin benim artık sabrım kalmadı ben hayatımda ilk defa böyle bir olay yaşadım ve ilk defa imvu desteğine bilet atmak zorunda kaldım oyunda yeteri kadar güvenlik önlemi olsaydı ben şu an hesabımı kaybetmeyebilirdim ya da destek personeli birazcık halimden anlasaydı şu an bana hesabımı geri verirdi ve ne siz ne ben ne de destek personeliniz yorulmuyor olurdu ve bu konu tamamen kapanmış olurdu lütfen bu konuda elinizden ne geliyorsa yapın ben söylediklerimin arkasındayım hesabımı kaybettikten sonra bana arkadaş listemden birisinin göndermiş olduğu mesajın fotoğrafını iletebilirim son zamanlarda mağazadan satın aldığım eşyaları söyleyebilirim en çok kimlerle özel mesaj yoluyla görüştüğümü iletebilirim hesabımın profilinde de mevcut olan instagram hesabımın bana ait olduğunu ayrıca eğer personelleriniz görebiliyorsa internetimin aynı olduğunu ve cihazlarımın aynı cihazlar olduğunu kanıtlayabilirim şifrem değiştirilmeden önce yıllardır kullandığım şifreyi paylaşabilirim eğer tüm bunlara rağmen hesabın bana ait olduğuna ikna olamıyorlarsa diyecek bir şey bulamıyorum benim hesabım neredeyse 2 aydır aktif değil sadece imvuda bağlantım olan arkadaşlarımı odamı avatarımı ve 6 yıllık emeğimi kaybettim ben çözümsüzlükten o kadar çok sıkıldım ki inanın bana eğer çok değer verdiğim bir hesabım olmasaydı bugüne kadar çoktan vazgeçerdim lütfen bunları onlara iletin sizden rica ediyorum.

0 Votes

Ashleyellen

Ashleyellen posted 13 days ago

Tamam . Onlara cevap verdiğine göre. Yanıt 1-5 gün sürer.

0 Votes

G

Guest posted 13 days ago

Ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum ve onlara yanıt verdim şimdi onların yanıtını bekliyorum hesabımın şifresi değiştirilmeden önce mobil uygulamamda açıktı sonra şifrem değişince kendiliğinden hesabımdan çıkış yaptı ama 24 ocakta arkadaş listemden birisinin bana göndermiş olduğu mesajı bildiren bir bildirim aldım ve bunun ekran görüntüsünü aldım onu henüz imvu ile paylaşmadım ama sizce onu da imvuya iletirsem özel mesaj kutumu kontrol edip vermiş olduğum bilgiyi teyit edebilirler mi yoksa bu hiçbir konuda işe yaramaz mı eğer yarar derseniz onu da imvuya ileteceğim cevabınızı bekliyorum.

0 Votes

Ashleyellen

Ashleyellen posted 14 days ago

En iyisi imvu ile konuşmaya devam etmek. Onlara açıklamak için elinden geleni yap

0 Votes

G

Guest posted 16 days ago

Evet, yanıtlandı ama personel sorunumu çözmüyor sizin bu konuda yapabileceğiniz bir şey yok mu beni başka bir yetkiliyle görüştürmek gibi ya da şu an biletimle ilgilenen personele söylesinler mümkünse bana başka sorular sorsun.

0 Votes

Ashleyellen

Ashleyellen posted 16 days ago

Biletin yanıtlandığını söylediler

0 Votes

G

Guest posted 18 days ago

Desteğe bir yanıt vermeli miyim yoksa siz benimle başka birisinin ilgilenmesini sağlayabilir misiniz? Ben cevapsız sorularda sıkışıp kalmak istemiyorum ben çözüm istiyorum siz de bir imvu çalışanısınız benden daha iyi bilirsiniz imvunun bu tür durumlarda amacı hesabın sahibi olup olmadığını anlamak değil mi diğer platformlar neden size önceki mesajımda verdiğim örnek gibi sorular sorabiliyor da imvu bunu yapmıyor politikanız olabilir ama ben ya da bir başkası sorunu çözüme kavuşmadan nasıl memnun kalacak oyuncu memnuniyeti 1. öncelik değil mi? Birçok platformda kayıtlı hesabım var hiçbirinin bilgileri değiştirilmedi ama imvu hesabımın değişti bu durumda o zaman imvuda güvenlik açığı var çünkü benim cihazımla ilgili bir sorun olsaydı sadece imvu hesabım değil başka hesaplarımın da bilgileri değiştirilirdi tüm bunlara rağmen destek personeli yardım etmiyor şifrem değiştiriliyor hesap sahibiyim haberim yok neden çünkü email bildirimi bile gerekmeden şifre değiştirilebiliyor bu da demek oluyor ki ben hesabımı güvenlik açığı yüzünden kaybettim siz söyleyin bana bu benim suçum mu oluyor? Çözüm odaklı bir personele sorunumu iletmenizi talep ediyorum ben hesabımı güvenlik açığı yüzünden kaybetmeyi kabul etmiyorum eğer mümkünse en kısa sürede hesabımı geri alıp buradaki konuyu ve biletimi de kapatmak istiyorum. İyi çalışmalar dilerim...

0 Votes

G

Guest posted 19 days ago

Destekten haber aldım çabalarınız için minettarım ama destek personeliniz için maalesef aynı şeyi söyleyemeyeceğim çünkü aldığım cevap yine bir çözüm değil ve yine email ve doğum tarihim soruluyor ve zaten doğru cevapladığım halde konumum soruluyor destek personeliniz ya bir robot ya da bana yardım etmeyle ilgilenmiyor benim bildiğim destek personelleri oyuncunun memnuniyeti için elinden geleni yapar ben elimden geldiği kadar bilgi verdim ama o sorulara takılmış durumda sorunum tamda bu sebepten çözülmedi ve çözülmeyecekte başka oyun desteklerinde bir soru cevaplanamadığı zaman başka bir soru sorulur örnek vermek gerekirse arkadaş listenden 5 kişinin nickname'i gibi ama burada bana farklı bir soru sorulmuyor verdiğim bilgiler incelendi mi ondan bile emin değilim çünkü kime hangi sorulara cevap verdiğimi söylesem hesabın sana ait olduğu ap açık ortada diyorlar ama nedense destek personeli buna bir türlü ikna olmuyor ki hesabımı bana geri vermiyor ben mümkünse başka birisinin ilgilenmesini talep ediyorum benim sorunumu çözecek birisine ihtiyacım var bu kadar yıllık emek bu kadar kolay yok olmamalı bunun bir yolu varsa lütfen söyleyin eğer yoksa da ben forum konusunu ve biletimi kapatacağım ve uygulamayı sileceğim çünkü aynı şeyleri duymaktan ve bu kadar uzun sürede sorunumun çözülmemesinden gerçekten çok yoruldum ve sıkıldım.

0 Votes

Ashleyellen

Ashleyellen posted 19 days ago

Bunu personele ileteceğim. Ama bugün değilse pazartesiye kadar onlardan haber alamayacağım.

0 Votes

G

Guest posted 19 days ago

Merhaba, bilet numaram 415117 lütfen söylediklerimi desteğe iletin ben sadece benim olanı geri istiyorum hepsi bu.

0 Votes

Ashleyellen

Ashleyellen posted 19 days ago

Merhaba, bana bilet numaranı söyler misin ?

0 Votes

Login to post a comment